A modul lehetővé teszi, hogy a készletet mozgató szállítólevél, a vevőnek szóló számla, valamint szükség esetén a pénzmozgást igazoló pénztárbizonylat egy lépésben készüljön el. A modul kapcsolatot biztosít a SAM4S – ER420M és a MICRA Eco Prof pénztárgépekkel, amelyeknek termék, ügyfél és kedvezmény adatokat ad át. Emellett a készülő blokkok alapján nyugtát, vevőszámlát hoz létre, és mozgatja a készletet a sERPa-ban.

Bolti értékesítésre optimalizált munkafelület

A bolti értékesítést támogató számlázó funkció praktikus munkafelületen segíti az eladói munkát. Könnyen összeállítható a számla tartalma, egyszerűen elkészíthetők és kinyomtathatók a szükséges bizonylatok. Az átvett készpénz értékét beírva kiíródik a visszajáró pénzmennyiség.

Egyszerre több bevitelbe is bekerülnek az adatok

Egyrészt számla készül, másrészt elkészül a készletet mozgató szállítólevél is. Készpénzes vásárlás esetén a pénztárbizonylat bevitelben a számlához kapcsolva felvételre kerül a pénzmozgás, így már a rögzítés pillanatában kiegyenlített lesz a számla.

Több számla készítésének lehetősége

A vásárolt termékek összeállításakor arra is lehetőség van, hogy a termékek egy része egy bizonyos fizetési módon pl. készpénzzel, más része viszont átutalással kerüljön kiegyenlítésre. Ilyen esetben egy gombnyomásra több számla készül.

Tájékoztató adatok és függő rendelések kijelzése

Visszatérő vevő esetén a program megmutatja a vevő adatait, megjeleníti azokat a rendeléseket, amelyek a vevőtől származnak és ki tudjuk elégíteni őket, így ha az ügyfél ezekért (is) jött, akkor gyorsan kiszolgálható.

Többraktáras értékesítési lehetőség

Szükség esetén beállítható, hogy mely raktárak készletéből történhessen az értékesítés, így a kezelő számos raktár készletéből is válogathat.