Pontszerzés a boltokban vásárláskor

Olyan vásárlói pontrendszerkezelést biztosít a program, amellyel a pontokat nem csak a saját adatbázison belül lehet megszerezni / levásárolni, hanem másik fizikai helyen lévő sERPa adatbázisok (akár idegen cégek) sERPa programjával is lehetővé válik az online adatcsere. Ehhez a folyamathoz egy saját fejlesztésű webszerviz szolgáltatás beüzemelése szükséges. A pontokat megszerezni / levásárolni a Kiskereskedelem modul Számlázás funkciójában lehet.

Üzleti partnerek megfeleltetési lehetősége

A B2B partner funkció a Business to Business, azaz cégek, vállalatok közti közvetlen, egymás adatbázisaiba átnyúló adatlekérdezési lehetőségeket szabályozó funkció, amelyben megadhatjuk, hogy jelen sERPa adatbázisunkban mely cége(ke)t tekintjük “Előfizető”-nek (akik jogosultak a mi adatbázisunkba belelátni / írni), vagy “Szolgáltatónak” (akikbe nekünk van jogunk belelátni / írni).

Pontkártya egyenlegének és tranzakcióinak követési lehetősége

A pontkártya bevitelben az egyes kártyákon történt pontszerzéseket és felhasználásokat követhetjük.

Pontrendszerbe lépő vevőnek regisztrációs nyilatkozat nyomtatás

A pontkártya első használata előtt regisztrációs nyilatkozat nyomtatható a boltban, amely a pontrendszer használatának feltételeit tartalmazza, és amit aláírhat az új belépő.

Központban definiálható pontszerzési szabályok

Definiálhatóak a pontkártya elfogadási helyek és maga a pontrendszer működése. Részletesen meghatározhatók a pontszerzés és a felhasználás szabályai, így lehetőség van egyes termékek preferálására, vagy marketing szempontok érvényesítésére.

Listák, kimutatások

Az egyes pontkártyákról karton nyomtatható, amely a kártya pontforgalmát tartalmazza tételesen. A rendelkezésre álló listák biztosítják a boltok és a központ közötti elszámolást, valamint pontérték statisztikákkal követhetőek a pontszerzések és felhasználások is.