Telefonos hívások azonosításának lehetősége

A keretrendszer egyes telefonközpontok használata esetén biztosítja a lehetőséget a telefonos bejövő hívások azonosításra. Az ügyfelet és azon belül a dolgozót beazonosítja a program, így már a telefon felvétele előtt látja a kezelő a programból, hogy ki keresi. Megjelennek a hívó fél adatai, például a folyószámlája, a rendelései és a nevére rögzített iratok. Szerviz modul használata esetén megjelennek a munkalapjai, Szerződés modul használata esetén pedig a vele kötött szerződések. Így a hívás felvételekor azonnal és könnyedén kikereshető a programból az a téma, ami miatt történt a megkeresés.

Felhasználók kezelése

A keretrendszer teszi lehetővé a felhasználók felvételét és annak a meghatározását, hogy melyik felhasználó számára milyen funkciók legyenek elérhetők (jogosultsági beállítások). Meghatározza, hogy milyen nyelven jelenjen meg a programfelületet (Magyar / Angol / Német / Szlovák / Román), továbbá a kézi számítógépről (PDA) történő programhasználat (bizonyos funkciók PDA/Browser-ről is elérhetők) esetén is szabályozza a jogosultságokat. Menük segítségével meghatározza, hogy kinek mely funkció elindításához legyen joga valamint, hogy mely funkciót milyen üzemmódban (Felvétel, Módosítás, Lekérdezés, Törlés) tudja használni. Ezen túl a funkciókon belül is lehetőséget biztosít a mezők megjelenítésének a szabályzására, így messzemenően megvalósítható az árak diszkrét kezelése a programban.

Jelszóval történő azonosítás

Biztosítja a programba történő belépéskor az azonosítást, akár közvetlen bejelentkezési név és jelszó megadással, akár Windows hitelesítéssel.

Listaszerkesztő

A keretrendszer részét képezi a Listaszerkesztő, amelynek a segítségével történik a listák megjelenítése, ami történhet képernyőre, Excel-be, HTML-be, OpenOffice – Calc-ba, LibreOffice – Calc-ba és nyomtató kimeneti eszközre, illetve egyes esetekben karakteres nyomtatóra is. Az általunk adott listák a felhasználó által szerkeszthetők, bizonyos korlátok között módosíthatók.

Saját listakészítési lehetőség

Lehetőség van úgynevezett saját listák készítésére is, amelyben a felhasználó maga dönti el, hogy mely adattábla mely adatait milyen szűrésben, bontásban jelenít meg.

Listák, lekérdezések paramétereinek mentési / visszatöltési lehetősége

A keretrendszer biztosítja a “Lekérdezés” és “Lista” párbeszédablakok gyakran használt változatainak mentési és automatikus betöltési lehetőségét és az idegen nyelven történő listázási lehetőséget is.

Általános törzsadatok felvételi lehetősége

A modul tartalmazza továbbá azokat a törzsadatokat (Struktúra adatok), amelyeket a többi modul közösen használ.

Felhasználó által testre szabható munkafelület

Olyan beállítási lehetőségeket tesz lehetővé, amelyek moduloktól függetlenek, például “Színbeállítások”, “Háttérkép beállítások”, “Telefon beállítások” és “Általános beállítások”. Így a felhasználói élményt a kezelő beállíthatja magának a megfelelő betűméret, színvilág, és stílusok használatával.

Rendszerkarbantartási, naplózási lehetőségek

A rendszerfunkciók segítségével válik lehetővé adatok exportálása és importálása és adatbázis kezeléssel kapcsolatos műveletek végrehajtása (Mentés/Visszatöltés), valamint a hardverkulcs kezeléshez kapcsolódó “Érvényesítő kód” megadási lehetőség és a “Kulcs állapot” lekérdezés is. Az adatbevitelek nagy része naplózott, így probléma esetén visszakereshetők az eredeti értékek.

Táblázatokból közvetlen Excelbe export és onnan import a programba

Ez a modul teszi lehetővé, hogy a lekérdezések eredménytáblázataiból, a gridekből az adatokat egyetlen gombnyomással Excelbe exportáljuk.

Üzenetkezelés

Segítségével üzeneteket küldhetünk a többi felhasználónak, sőt beállíthatjuk, hogy bizonyos események bekövetkezésekor automatikusan kapjon üzenetet az a felhasználó, akinek szüksége van rá. Így a program jelzi a kezelőnek, hogy valami olyan feladata van a rendszerben, ami részéről beavatkozás, ellenőrzést, vagy jóváhagyást igényel.

Beépített számológép használata

A beépített számológép segítségével egyszerűsíti az összeg mezőkben végzett számításokat.