Külföldön, vagy vidéken tartózkodó kollégák, a külföldi és vidéki kirendeltségek vezetői sERPa kliensprogram használata nélkül, helyhez nem kötötten böngészőszoftveren (browser) keresztül tudnak lekérni listákat a programból. A listákban szereplő sorokról továbblépve el lehet jutni a listasorban szereplő értéket kialakító közvetlen adatig.

Pénzügyi adatok megtekintése

Az ügyfelek folyószámláját, a fizetési terv lista adatait és a korosítás listát a pénzügyi szemléletű vezetők tudják megnézni a WEB-en, így egyszerűen, akár a világ más pontjáról is tájékozódhatnak a cég vevőinek pénzügyeiről.

Főkönyvi adatok a WEB-ről

A Könyvelők által használható WEB-es listák a Főkönyvi kivonat, valamint az Összegzők. Az összegzők a saját részre tetszőleges szempontok szerint összeállított elemzések, amelyek a főkönyvből a lekönyvelt adatok alapján nyújtanak átfogó információt a cégről. A főkönyvi tényadatokon kívül a tervadatok is megnézhetők.

Készlet és rendelésadatok

A logisztikai vezetés, vagy akár a beszerzést koordináló vezető számára érdekes információkat a készlet statisztikákkal összerakott elemzések és a készletkorosítás lista jelentik, így ők ezeket a listákat érhetik el a WEB-en. A rendelések állásáról a rendelésállapot listán keresztül tájékozódhat az illetékes.

Beállítható gyakoriságú számítások

A listák lehetnek vagy meghatározott időszakonként (éjszakánként illetve óránként) legyűjtött és letárolt listák, vagy on-line adatokat feldolgozó listázások. Az éjszakánként lefutó számítások eredménye letárolódik, így a megtekintése gyorsan lehetséges és egyrészt nem terheli az SQL erőforrásait, másrészt nem várakoztatja feleslegesen a menedzsert. Szükség szerint úgy is használhatók a vezetői információ modul listái, hogy a listázás pillanatában történik a számolás. Ezt a kezelő tudhatja meghatározni.