A helyszíni szolgáltatás modul tartalmazza azokat a funkciókat, amelyek a helyszíni szolgáltatást nyújtó cégek adminisztrációját (nyilvántartás, rendelés visszaigazolás és szerződés nyomtatás) teszik lehetővé. Ilyen tevékenység lehet például bizonyos eszközök, berendezések kihelyezése egy kért helyszínre és / vagy helyszíni üzemeltetése, bérbeadása, majd folyamatos számlázása. Pl.: mobil toalett egységek kihelyezése; zsaluzó és állványanyagok kölcsönzése stb.

A modullal helyszíni szolgáltatásokra vonatkozó határozott és határozatlan idejű rendelések vehetők fel a szolgáltatás helyének a nyilvántartásával. A felvett rendelés kapcsán történt események is rögzíthetők, így lehetőség van a Megrendelés, Kiszállítás, Áthelyezés, Lemondás, Visszaszállítás, Eseti szolgáltatás és Számlázás időbeli követésére, nyilvántartására.
A rendelésekről és az azokhoz felvett eseményekről visszaigazolás nyomtatható a Wordbe sablonfájlon keresztül (template).
A visszaigazolást követően az ügyféllel aláírható szerződés nyomtatására is van lehetőség.
A rendelések alapján automatikusan vevőszámla generálható.
A kihelyezett eszközökről leltár nyomtatható, így követhető, hogy melyik eszköz egy adott dátummal hol helyezkedik el. A folyamatban lévő szolgáltatások szintén kimutathatók, valamint lehetőség van az eszközkiszállítást végzővel történő elszámolásra is.