Rugalmas struktúra

A Nagy Machinátor kontrolling-rendszerének legfontosabb jellemzője, hogy a vállalkozás meglévő folyamataihoz rugalmasan igazítható. Lehetőség van teljesen egyedi, a cégre jellemző elemzési struktúrák létrehozására. A program egész területén tetszőleges számú csoportosítási szempont megadható, amelyek később tovább bővíthetők, módosíthatók. Így a program folyamatosan követni tudja a vállalkozás fejlődését.

Elemzés

Az elemzési lehetőség a vállalkozás teljes üzleti és számviteli folyamatára kiterjed, hogy a cégvezető gyorsan tudjon tájékozódni a cég helyzetéről és megfelelő döntéseket tudjon hozni. A program segít a trendek előrejelzésében, a marketingtevékenység hatékonyságának javulásához, és a korábbi adatok, információk elemzésének segítségével megteremti a lehetőségét a pontosabb célcsoport-meghatározásának. A program a kiválasztott szempontok (például témaszámok, költséghelyek) szerint elemzi az adatokat, elkészíti a vezetői jelentéseket, a cash flow-kimutatásokat. A likviditás tervezés modul segítségével rövid, illetve hosszútávú előrejelzésket lehet kapni a pénzügyi helyzet várható alakulásáról. Az egyes modulokban számos forgalmi, statisztikai lista áll rendelkezésre.

Információk bárhonnan

Egy dinamikus, folyton úton lévő cégvezető számára különösen hasznos lehet, ha bárhol és bármikor azonnali, üzleti információkhoz juthat a vállalat teljesítményéről netbookján. A bármely böngészőben megjeleníthető egyedi jelentések segítségével a tulajdonos könnyedén tájékozódhat cége forgalmának alakulásáról, lekérheti a szükséges ügyfél-információkat vagy tájékozódhat egy-egy projekt aktuális állásáról.