ISO9001UKASCégünk korán felismerte a kiváló minőség fontosságát, ezért már 1998 őszén megszereztük az ISO 9001 nemzetközi minőségbiztosítási tanúsítványt, amely az alábbi tevékenységi köröket tartalmazza: szoftverfejlesztés, értékesítés és szaktanácsadás, hardverértékesítés, szerviztevékenység és hálózatépítés.

Az ISO 9001 szabvány segítségével szervezetünk működésének egészét átszövő minőségirányítási elveket fektettünk le. Minőségpolitikánkban megfogalmaztuk, hogy gazdasági céljainkat csak a minőséggel kapcsolatos célkitűzésekkel együtt tudjuk megvalósítani. A vevői igények és elvárások folyamatosan változnak, szolgáltatásunk állandóan kiváló minőségét a folyamatok optimalizálásával, ellenőrzésével garantáljuk.

Fontos számunkra, hogy munkatársaink a vevőkkel kapcsolatos folyamatokat, előírásokat ismerjék, így biztosíthatjuk, hogy minden ügyfelünk azonos, magas színvonalú szolgáltatásban részesüljön. Dolgozóink kilencven százaléka diplomával rendelkezik. Ismereteiket rendszeres szakmai tudást, ügyfélkezelést, szervezetfejlesztést támogató képzésekkel tartjuk napra készen. Rendszeres személyi értékelés során értékeljük munkájukat. Az értékelés során célokat, feladatokat fogalmazunk meg, amelyek megvalósítását negyedévente közösen áttekintjük.

Ügyfeleink magas színvonalú kiszolgálását segíti és hatékonyságunkat növeli a sERPa eseménykezelés moduljának használata, amelyekben megvalósul az utasításokban szabályozott határidők beállítási lehetősége, automatikus figyelése – elektronikus levelek és listák formájában.

Infrastruktúránk magas színvonalú. 2008. júliusában új irodaházba költöztünk, amellyel esztétikus, megfelelő ergonómiával rendelkező környezetet biztosítunk ügyfeleink és dolgozóink számára. Számítástechnikai eszközeinket folyamatosan megújítjuk, ezzel megteremtjük a minőségi, gyors munkavégzés lehetőségét.

Minőségirányítási rendszerünk minősítését és felülvizsgálatát 1998 óta a világ vezető minőségellenőrző, vizsgáló és tanúsító szervezete – az SGS Csoport magyarországi leányvállalata – az SGS Hungária Kft. végzi. Az auditokon elért jó eredményeink alapján elmondhatjuk, hogy rendszerünk folyamatos fejlődést mutat.

A szabvány előírásait követve kérdőívben tájékozódunk ügyfeleink szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatos elégedettségéről. A mérések eredményei pozitívak, ügyfeleink észrevételeit, javaslatait munkánk során figyelembe vesszük.

A PROGEN Kft-t Magyarország legmegbízhatóbb vállalkozásai közé sorolta Európa egyik vezető üzleti információszolgáltatója a Bisnode  csoport, 2016-ban. 2017-ben már a legmagasabb AAA minősítést értük el, amellyel a magyarországi vállalkozások csupán 0,63 %-a rendelkezik. Ezt az eredményt 2018-ban is megismételtük! Különösen nagy elismerés ez számunkra.

Várjuk az Ön véleményét is!

Észrevételeit a minoseg@progen.hu e-mail címen fogadjuk.

ISO Tanúsítványunk itt letölthető: Tanúsítvány

Komáromi Sándor
ügyvezető igazgató

Bisnode tanusitvany